Amvest breidt team verder uit

0

Amvest breidt zijn team verder uit. Per 1 februari jl. zijn Armand Schuurman (38) en Jan-Willem Burggraaf (31) als Ontwikkelingsmanager gestart op de afdeling Development. Ook de afdeling Investment Management kreeg versterking. Marlies Folker (28) is gestart als Assetmanager en Tarkan Sahin (31) als Technisch Manager.

Armand is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (woning)projecten voor de verhuur en verkoop, van initiatief tot en met oplevering. Hij was hiervoor werkzaam als ontwikkelingsmanager bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling. Jan-Willem houdt zich specifiek bezig met het Amvest Living & Care Fund. Naast ontwikkelingsmanager vervult hij ook de rol van technisch manager voor het fonds. Hij komt van Nelis Bouw en Ontwikkeling.

Marlies is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de realisatie van de doelstellingen van een deelportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). Hiervoor was zij werkzaam als register taxateur o.z. en vastgoed counsultant bij MVGM. Tarkan is verantwoordelijk voor het technisch beleid van een gedeelte van de portefeuille van het ARC Fund. Ook hij was hiervoor werkzaam bij MVGM.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/amvest-breidt-team-verder-uit/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?