Vastint verhuurt kantoorruimte in Coengebouw te Amsterdam

0

Vastint Netherlands B.V. heeft diverse huurovereenkomsten gesloten voor in totaal circa 5.000 m² kantoorruimte in het Coengebouw aan de Kabelweg 37 te Amsterdam.

Onder andere Stichting Huisvesting Westpoort, Briddge B.V., Total Commerce B.V. en Control Partners B.V. sloten langdurige huurovereenkomsten voor ruim 2.500 m².

Het nieuwe Business center COEN, dat per 1 juni 2014 haar deuren heeft geopend is een groot succes. In 2014 vonden hier circa 17 huurtransacties plaats. Ondermeer Banana Apps, Mundio Mobile, Het Codeerhuis, Consulaat van Peru en Fit20 zijn er inmiddels gehuisvest.

In COEN zijn nog diverse werkplekken en kantoorkamers voor verhuur beschikbaar.

Coengebouw
Net voor de zomer heeft Vastint de upgrade van het Coengebouw opgeleverd. Door de modernisering en restyling van de algemene ruimte, het toevoegen van een coffeebar en de invulling van het business center COEN sluit het markante gebouw helemaal aan op de huidige vraag.

Binnen enkele weken was het 700 m² grootte business center voor 90% procent verhuurd. Wegens dit succes wordt COEN uitgebreid met nog eens 1500 m² kantoor.

Het Coengebouw is een tijdloos en hoogwaardig ‘multi tenant’ kantoorgebouw met een eigen beveiligde parkeergarage. Deze biedt plaats aan 315 auto’s en beschikt over 2 liften die rechtstreeks toegang geven tot de verschillende kantoorverdiepingen.

In totaal bestaat het gebouw uit circa 19.800 m² kantoorruimte inclusief receptie, lounge met koffiebar, bedrijfsrestaurant, kelder/archiefruimte en het flexibele werkconcept COEN, waardoor zeer flexibele huur mogelijk is.

De vrij indeelbare kantoorruimten met ruime afmetingen lenen zich prima voor cellenkantoren, een kantoortuin of een call centre. Op de 6e en 7e verdieping bevinden zich de smart offices. Deze kleinere unit’s vanaf 35 m² worden flexibel verhuurd. Op de begane grond is COEN gehuisvest.

Het Coengebouw is een ware landmark en de ligging, direct aan de centrumzijde van de ringweg A10, is bijzonder gunstig. Het gebouw is zowel per eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Het NS station Sloterdijk bevindt zich op loopafstand, de bus stopt letterlijk voor de deur en het centrum van Amsterdam is in 8 minuten per auto te bereiken.

 

http://vastint.eu/nl/vastint-verhuurt-kantoorruimte-in-coengebouw-te-amsterdam/?lang=nl

Share.

Leave A Reply