Martijn Onderstal naar Cushman & Wakefield

0

Martijn Onderstal (36), MSRE en RRV, is per 1 februari 2015 in dienst getreden als Associate Valuation & Advisory bij Cushman & Wakefield. Onderstal is afkomstig van DTZ en wordt binnen het taxatieteam verantwoordelijk voor de dienstverlening aan een aantal grote institutionele en particuliere vastgoedbeleggers. Onderstal heeft meer dan twaalf jaar vastgoedervaring. Meest recent was hij bij DTZ als adjunct directeur verantwoordelijk voor het taxatieteam in de regio Utrecht. Naast zijn advisering aan vastgoedbeleggers zal hij zijn expertise ook inzetten voor het intern opleiden van junior taxateurs bij Cushman & Wakefield.

In zijn functie rapporteert Onderstal aan Willem Rodermond, Partner en Head of Valuation & Advisory bij Cushman & Wakefield. Rodermond zegt over de benoeming van Onderstal: “Met Martijn brengen wij op meerdere fronten een belangrijke versterking aan in ons taxatieteam. Onze opdrachtenportefeuille in woningtaxaties is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Martijn is gespecialiseerd in dit segment, daarmee voegt hij voor onze klanten en voor ons team veel waarde toe. Daarnaast zien we in Martijn de juiste persoon om onze junior taxateurs intern op te leiden en te begeleiden. Hij combineert uitgebreide vastgoedexpertise en een sterk track record met leiderschapskwaliteiten en ervaring met het aansturen van teams.”

Met de komst van Onderstal telt het Valuation & Advisory team van Cushman & Wakefield 30 medewerkers. Het team biedt zowel taxatie- als consultancydiensten aan grote, vaak internationale, opdrachtgevers in alle sectoren van de financiële- en vastgoedmarkt.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/02/martijn-onderstal-naar-cw/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?