Commercieel ontwikkelingsmanager Léon Brandwijk versterkt Blauwhoed

0

Léon Brandwijk (32) is per 1 februari 2015 in dienst getreden bij Blauwhoed als ontwikkelingsmanager commercieel vastgoed. Blauwhoed richt zich als onafhankelijke ontwikkelaar op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. Ze werkt in diverse plaatsen aan projecten, transformaties, eigen concepten en initiatieven, zoals Crowdbuilding.nl, het online platform voor de transformatie van leegstaand vastgoed sámen met de crowd. Blauwhoed ontwikkelt in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken.

Blauwhoed heeft als oudste ontwikkelaar van Nederland een rijke historie in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en heeft de ambitie om haar positionering als commercieel vastgoedontwikkelaar de komende jaren te verstevigen. Met Léon Brandwijk heeft Blauwhoed er een ervaren commercieel vastgoedontwikkelaar bij. Léon gaat zich bezighouden met de ontwikkeling van commercieel vastgoed projecten vanaf het eerste initiatief tot de oplevering. Voordat hij bij Blauwhoed in dienst trad was hij de afgelopen jaren commercieel manager bij OVG Real Estate.

 

http://blauwhoed.nl/commercieel-ontwikkelingsmanager-leon-brandwijk-naar-blauwhoed

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?