Henk Rosman is benoemd tot nieuwe directeur REWIN

0

Henk Rosman is benoemd tot nieuwe directeur REWIN West-Brabant

Per 1 maart 2015 treedt Henk Rosman in functie als nieuwe directeur REWIN. Henk Rosman heeft een rijke ervaring in het stimuleren van economische ontwikkeling en was tot voor kort Algemeen Directeur Kamer van Koophandel Brabant. Hij volgt Paul Nijskens op, die vertrekt in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. De algemene vergadering van aandeelhouders van REWIN, bestaande uit vertegenwoordigers van 19 gemeenten en RWB heeft de benoeming van Henk Rosman tot directeur REWIN vandaag officieel bekrachtigd.

Henk Rosman gaat zijn ervaring met de economische ontwikkeling in de Brainport regio Eindhoven inzetten om West Brabant een flinke duw te geven. Hij heeft diverse functies vervuld binnen o.a. de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en het Ministerie van Economische zaken waar hij aanspreekpunt was voor Zuid-Nederland.

“Met de benoeming van Henk Rosman tot directeur trekken we een uiterst ervaren en deskundig persoon aan die zich krachtig zal inzetten voor de versterking van de economie en het innovatief vermogen van de regio West-Brabant en de groei van de werkgelegenheid”, aldus Bob Bergkamp, president-commissaris van REWIN West-Brabant.”Hij is gewend om te opereren in het spanningsveld tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen overheid, waarbij resultaten behaald worden in goede samenwerking met diverse partijen, op basis van de eigen kracht van de organisatie”.

Henk Rosman is enthousiast over zijn komst naar de regio als directeur van REWIN West-Brabant. “Ik ken REWIN als een organisatie die zeer succesvol is in het aantrekken van nieuwe vestigers naar de regio West-Brabant en die een belangrijke rol heeft in het versterken en vernieuwen van de drie West-Brabantse topsectoren maintenance, logistiek en biobased economy. Ik kijk er dan ook naar uit om, samen met de medewerkers van REWIN, de regio nog beter op de kaart te zetten en de verdere ontwikkeling met succes te ondersteunen door de samenwerking binnen en buiten Brabant uit te bouwen.”

 

http://www.rewin.nl/nieuws/henk-rosman-directeur-rewin-735.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?