Start verkoop voormalig hoofdkantoor Centraal Beheer Achmea in hartje Apeldoorn

0

Grootste binnenstedelijke kantoorgebouw Apeldoorn komt beschikbaar voor transformatie.

JLL start de verkoop van het voormalige hoofdkantoor van Centraal Beheer Achmea aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Met bijna 45.000 m2 bruto vloeroppervlakte, verdeeld over drie gebouwen en op circa 2,35 hectare grond gaat het om het grootste binnenstedelijke kantoorgebouw van Apeldoorn. Een van de drie gebouwen betreft een revolutionair kantoorgebouw uit 1972, dat is ontworpen door de Nederlandse architect Herman Hertzberger.

Het complex heeft een goede (her)ontwikkelpotentie, onder meer vanwege de optimale bereikbaarheid en de uitstekende voorzieningen in de directe omgeving: het station van Apeldoorn en de binnenstad bevinden zich beiden op loopafstand. Bovendien biedt het ruimte voor een mix van allerhande functies. De gemeente Apeldoorn heeft aangeboden mee te denken over toekomstige functies op deze locatie. Vastgoedadviseur JLL begeleidt de verkoper via een tender voor de verkoop van het complex waaraan geïnteresseerde partijen kunnen deelnemen.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/721/start-verkoop-voormalig-hoofdkantoor-centraal-beheer-achmea

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?