Antaurus huurt ca. 280 m² in Piet Hein Buildings te Amsterdam

0

Vanaf 1 maart 2015 huurt Antaurus langjarig 282 m² op de 1e verdieping van gebouw Blauw in Piet Hein Buildings aan de Piet Heinkade te Amsterdam. Verhuurder van de kantoorruimte is Piet Hein Buildings B.V.

Piet Hein Buildings (PHB) ligt naast de Passenger Terminal Amsterdam aan de zuidoever van het IJ. PHB is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets. Het complex omvat onder andere het gemeenschappelijk restaurant “De Kombuis”, een vergadercentrum, een grote ondergrondse (deels openbare) parkeergarage en een eigen WKO-installatie. Huidige huurders zijn onder andere Haven Amsterdam, Teva, Corbion, Hay Group en Boer & Croon Management.

Antaurus is opgericht in 2006 en is nu gehuisvest in Baarn. De start werd ingeluid met de lancering van een eigen beleggingsfonds, het Antaurus Europe Fund. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een vermogensbeheerder met een uitgebreid financieel dienstenpakket. Naast beleggingen verzorgt Antaurus financiële planning, hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Bij deze transactie is verhuurder Piet Hein Buildings B.V. geadviseerd door JLL. Huurder Antaurus werd geadviseerd door Spring Real Estate. JLL, CBRE en DRS Makelaars hebben Piet Hein Buildings collegiaal in verhuur.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/722/antaurus-huurt-piet-hein-buildings-te-amsterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?