Frank Thunnissen in RvC Uw Huismeester

0

Frank Thunnissen is per 1 januari 2015 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Uw Huismeester. Thunnissen, oud-directeur Bouwfonds, is onafhankelijk adviseur, versterkt de Raad om het succes van de jonge onderneming verder te laten excelleren.

Frank Thunnissen heeft ervaring in de bouwwereld en projectontwikkeling. Hij heeft leiding gegeven aan trajecten waarbij diverse stakeholders op één lijn gebracht moesten worden. Integriteit, maatschappelijk bewust zijn en oprecht willen weten hoe het zit zijn sterke drijfveren. Focus op resultaatgerichte processen is een leidend principe in deze.

De dynamiek in de bouwsector vraagt om gecombineerde oplossingen waarbij nieuwe, innovatieve bedieningsmodellen, in combinatie met vakbekwame professionals doorbraken kunnen realiseren. Uw Huismeester is zo’n vernieuwde formule van high level consumentenservice, waar de ervaring, kennis en advies van Van Rooij een welkome bijdrage zal zijn.

Uw Huismeester verbouwt de toekomst
Uw Huismeester verkoopt in Nederland onderhoudsabonnementen voor woningen en kantoren. We zijn daarnaast een inkoopcollectief voor allerhande onderhoud en verbouwingen. We streven doorlopend naar efficiënter, hoffelijker en scherper geprijsd onderhoud. Dat doen we door betrouwbare diensten en producten tegen eerlijke prijzen te leveren. In de Nederlandse bouwwereld zijn we een relatief nieuwe en vernieuwende speler. En die innovatiekracht koesteren we. Met medewerkers die hoffelijkheid, visie, servicegericht en vakmanschap in de genen hebben, richten we ons optimaal op onze klanten en hun omgeving.

 

http://www.uwhuismeester.nl/frank-thunnissen-raad-van-commissarissen/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?