Heembouw levert 46 huurwoningen Hoge Weide Utrecht op

0

Dinsdag 20 januari was de oplevering van 46 grondgebonden huurwoningen, die Heembouw Wonen heeft ontwikkeld en gerealiseerd in Hoge Weide, onderdeel van de nieuwe Utrechtse wijk Leidsche Rijn.

Heembouw Wonen realiseerde deze woningen in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De 46 woningen zijn de eerste woningen voor de huursector in Hoge Weide. De woningen zijn ontworpen door ONB architecten en beschikken elk over 3 slaapkamers, een zolder, tuin met losse berging en een parkeerplaats op eigen terrein.

Aangezien de wanden van de woningen al bij oplevering van behangwerk zijn voorzien en de woningen, op de vloerbedekking na, compleet afgewerkt zijn, is de verwachting dat de eerste huurders binnenkort hun intrek zullen nemen. Vanwege de hoge kwaliteit van de afwerking en de hoogwaardige architectuur zijn de reacties zeer positief. Dat de huurders er ook zo over denken blijkt uit het feit dat de woningen ruim voor oplevering waren verhuurd.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/heembouw-levert-46-huurwoningen-hoge-weide-utrecht-op.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?