André Verpoorten van Regus naar The Office Operators

0

Per januari 2015 verruilt André Verpoorten Regus om als partner toe treden tot het management van flexibele kantoren aanbieder The Office Operators in de rol van Chief Commercial Operator. Verpoorten zal in deze rol eindverantwoordelijk worden voor alle sales & marketing activiteiten van The Office Operators en dagelijkse sturing geven aan de sales organisatie.

Na het succesvol afronden van de Hogere Hotelschool heeft Verpoorten een aantal jaar in de uitzendbranche gewerkt alvorens in 2003 bij Regus te beginnen waar hij de laatste jaren de rol van Commercial Director Europe heeft vervuld.

In een reactie geeft mede-eigenaar Sipke Feenstra aan buitengewoon verheugd te zijn over de overstap van Verpoorten. “André brengt het noodzakelijk talent, de ervaring en persoonlijkheid die past bij de forse groei die onze organisatie doormaakt. Ik ben er van overtuigd dat hij een essentiële speler zal zijn in de verdere bouw van The Office Operators”.

 

http://theofficeoperators.com/nl/nieuws/andre-verpoorten-van-regus-naar-the-office-operators/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?