Xerox huurt 3.121 m² kantoorruimte in Enschede

0

Xerox heeft 3.121 m² kantoorruimte en 33 parkeerplaatsen gehuurd in gebouw ‘Le Beau Monde’ aan de Brandweerstraat 20-30 in Enschede.

De keuze voor deze locatie past in de huisvestingsstrategie van deze groeiende dienstverlener om te kiezen voor centrumlocaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Het gebouw leent zich uitstekend voor callcenter activiteiten vanwege de grote vloeren en de aanwezige voorzieningen voor intensief gebruik. Daarnaast heeft de verhuurder geïnvesteerd om het object te optimaliseren. In het gebouw is nog circa 550 m² beschikbaar voor de verhuur.

De verhuurder, Tasman Properties cv, werd bij deze transactie begeleid door assetmanager BNP Paribas Real Estate. De verhuurtransactie is, in collegiale samenwerking met Boers & Lem Vastgoedconsultants, tot stand gebracht door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q1-2015/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/xerox-huurt-3121-m%C2%B2-kantoorruimte-in-enschede?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?