Heembouw renoveert kantoor Staedion Den Haag

0

Binnenkort start Heembouw in opdracht van woningcorporatie Staedion met de renovatie van het hoofdkantoor van Staedion aan het Koningin Julianaplein in Den Haag.

Staedion is sinds september 2014 eigenaar van het complete kantoorpand van ruim 9.400 m2 bvo, waar 370 mensen werken en waar de organisatie haar bezoekers ontvangt. Staedion voerde vorig jaar een organisatiewijziging door. Een van de uitgangspunten hiervan was de centralisatie van kantoren, van drie bezoekerslocaties naar één. Met de renovatie zet Staedion in op het verbeteren van de dienstverlening van de bezoekers en het vergroten van de zichtbaarheid. Heembouw start in februari met de renovatiewerkzaamheden. Tijdens de renovatie blijft het pand in gebruik. Het plan van aanpak en de prijs/kwaliteitverhouding voor deze complexe kantoorrenovatie, gebaseerd op de ervaring van Heembouw met renovaties van panden in bedrijf, waren voor Staedion mede aanleiding voor Heembouw te kiezen.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/heembouw-renoveert-kantoor-staedion-den-haag.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?