Cushman & Wakefield is toegetreden tot Stichting Vastgoeddata (Stivad)

0

Cushman & Wakefield is toegetreden tot Stichting Vastgoeddata (Stivad). Stivad heeft tot doel de transparantie op de vastgoedmarkten te bevorderen en gegevens te verzamelen die kunnen dienen ter validatie van taxaties.

Met de komst van Cushman & Wakefield telt Stivad dertig deelnemers. Willem Rodermond, partner en head of Valuation & Advisory van Cushman & Wakefield, noemt Stivad essentieel voor meer transparantie, betere waarderingen en daardoor meer vertrouwen in de vastgoedbeleggingsmarkt. ‘Wij dragen die aspecten hoog in het vaandel. Sterker nog, Cushman & Wakefield is een van adviseurs die heeft meegewerkt aan de uitwerking van de aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants waarin samenwerking met Stivad en vastgoedeigenaren een van de aanbevelingen was.’

De deelnemende vastgoedadviseurs taxeren gezamenlijk 75 procent van het Nederlandse commercieel onroerend goed. ‘Wij zijn blij met de komst van Cushman & Wakefield. Hun deelname is weer een stap vooruit naar meer markttransparantie en verdere professionalisering’, aldus René Vierkant, voorzitter van het bestuur van Stivad.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/01/stivad/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?