Wim Griffioen en Jeremy de Hoop naar DTZ Zadelhoff Property Transformers

0

Eind vorig jaar is het team van DTZ Zadelhoff Property Transformers verder uitgebreid met twee nieuwe medewerkers, namelijk Wim Griffioen en Jeremy de Hoop. De Property Transformers bieden integrale oplossingen voor vastgoed dat getransformeerd, gerevitaliseerd of gerenoveerd moet worden om weer aansluiting te vinden bij de veranderde vraag uit de markt. Herontwikkeling, renovatie, herbestemming, inrichting, maar ook nieuwbouw zijn de kerntaken.

Wim Griffioen (1965) is gestart als projectmanager. Hij werkte achtereenvolgens bij Takenaka, Bulters & Bulters en later GBE Consultancy waar hij diverse grote renovaties heeft begeleid. Wim heeft veel ervaring op het gebied van kantoren, zorginstellingen en monumentale gebouwen en met nieuwbouw, renovaties en inrichting.

Jeremy de Hoop (1982) is gestart als ontwerper. Jeremy heeft in 2005 het Grafisch Lyceum afgerond en daarna zijn bachelor in Interieurarchitectuur behaald aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag. Jeremy is sinds 2008 bij diverse architectenbureaus werkzaam geweest, waaronder Kjellander + Sjöberg in Stockholm, Eckhart Workspace Architects en Kraaijvanger in Rotterdam, waar hij onder meer heeft gewerkt aan de totale kantoorinrichting van Stadskantoor Utrecht. Bij Property Transformers zal hij zich voornamelijk richten op het ontwerpen en visualiseren van retail –en kantoorconcepten.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q1-2015/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/team-property-transformers-breidt-verder-uit?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?