Transformatie kantoorgebouw in Venlo naar smart city lofts

0

Het kantoorgebouw op de hoek van de Keulsepoort 10 en de Spoorsingel 1-7 in Venlo is verkocht aan Vastgoedontwikkelaar Bakkers | Hommen Waerdevast. De koper gaat het gebouw transformeren tot smart city lofts.

De bovenste verdiepingen van het kantoorgebouw, met een totale oppervlakte van 5.029 m2, stonden al langere tijd leeg. Na de transformatie blijft ABN Amro met een bankkantoor op de begane grond gevestigd en worden op de andere verdiepingen in totaal circa 110 zelfstandige smart city lofts gerealiseerd. In september 2015 verwacht de nieuwe eigenaar de transformatie afgerond te hebben.

De verkoper is een buitenlandse investeerder die bij de verkoop werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q1-2015/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/transformatie-kantoorgebouw-in-venlo-naar-smart-city-lofts?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?