JLL Property and Asset Management ISAE 3402 Type II gecertificeerd

0

Op 13 januari 2015 jl. heeft het Property and Asset Management team (PAM) van JLL de ISAE 3402 Type II certificering behaald. Met het behalen van deze certificering toont PAM aan op alle aspecten van vastgoedbeheer in control te zijn.

De audit, uitgevoerd door KPMG, vond plaats op commercieel, financieel, technisch en IT-gebied. Op al deze vlakken heeft PAM aangetoond dat haar interne controlemaatregelen effectief zijn en voldoen aan de hoge standaard die zij zichzelf ten behoeve van haar klanten oplegt.

Het ISAE 34202 Type II certificaat is een internationaal erkend keurmerk dat weergeeft dat interne controlemaatregelen langdurig effectief zijn en ook worden uitgevoerd zoals zij zijn omschreven. Met het behalen van het ISAE 3402 Type II certificaat bewijst het Property and Asset Management team van JLL een stabiele partner te zijn.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/720/JLL-property-and-asset-management-isae-3402-type-II-gecertificeerd

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?