Electrolux verhuurt bedrijfsruimte aan de Vennootsweg 1 in Alphen aan den Rijn

0

Detailresult Groep heeft circa 4.000 m² bedrijfsruimte aan de Vennootsweg 1 in Alphen aan den Rijn gehuurd van Electrolux Home Products (Nederland) bv.

Detailresult Groep nv omvat circa 285 winkels in Nederland. Deze winkels zijn vestigingen van de supermarktondernemingen DekaMarkt en Dirk. Detailresult Groep heeft een gedeelte van het object gehuurd voor de opslag van hun goederen.

Electrolux Home Products (Nederland) bv werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q1-2015/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/electrolux-verhuurt-bedrijfsruimte-aan-de-vennootsweg-1-in-alphen-aan-den-rijn?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?