Wilfred Hoogerbrug en Pieter Hulst versterken commercieel team Heembouw

0

Met ingang van 5 januari 2015 is Ing. W.F. (Wilfred) Hoogerbrug [1972] bij Heembouw Wonen in dienst getreden als Ontwikkelmanager. In deze functie zal hij mede vorm gaan geven aan de verdere groei van het marktaandeel van Heembouw Wonen. Wilfred Hoogerbrug was hiervoor o.a. werkzaam als Project- en Conceptontwikkelaar bij ERA Conour. Vanuit de vestiging Roelofarendsveen zal hij zich met name richten op stedelijke vernieuwing en de samenwerking met woningcorporaties.

Verder is P. (Pieter) Hulst [1983] per 1 januari 2015 benoemd tot commercieel manager kantoren Heembouw Rotterdam. In deze functie zal hij mede vorm gaan geven aan de verdere groei van het marktaandeel van Heembouw op de kantorenmarkt. Pieter Hulst is sinds 2004 werkzaam bij Heembouw. Hij heeft bij Heembouw verschillende functies bekleed, waarvan de laatste jaren als projectleider.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/wilfred-hoogerbrug-en-pieter-hulst-versterken-commercieel-team-heembouw.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?