Delta Lloyd Vastgoed verkoopt woningportefeuille van ruim 500 woningen

0

Delta Lloyd Vastgoed heeft een woningportefeuille van ruim 500 woningen verkocht. Het betreft in totaal 85 eengezinswoningen en 422 meergezinswoningen in Bergen op Zoom, Geldrop, Haarlem en Voorschoten. De koper is een particuliere belegger. Capital Value begeleidde Delta Lloyd Vastgoed bij de verkoop. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur.

Kees Korver, Senior Portfolio Manager bij Delta Lloyd Vastgoed: “Deze verkoop past in de strategie van Delta Lloyd Vastgoed om de portefeuille de komende jaren te verjongen.”

De transactie bevestigt dat Nederlandse particuliere beleggers ondanks de toenemende internationale concurrentie nog steeds actief blijven op de woningbeleggingsmarkt. Kees van Harten, directeur Capital Value: “Recent onderzoek van Capital Value wijst uit dat particuliere beleggers in 2014 voor circa 750 miljoen euro in huurwoningen hebben geïnvesteerd. Ook in 2015 verwachten wij dat deze kopersgroep actief zal blijven. De nieuwste onderzoeksresultaten zullen in februari worden gepresenteerd.”

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/delta-lloyd-vastgoed-verkoopt-grote-woningportefeuille?news_id=240

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?