Woningcorporatie Vidomes kiest voor Verwey Vastgoed

0

Property management van Bijzonder Vastgoed gaat naar Verwey Vastgoed.

Woningcorporatie Vidomes uit Delft e.o. heeft besloten het property management van Bijzonder Vastgoed (de BOG/MOG portefeuille) uit te besteden. Na een gedegen selectieprocedure is de keuze gevallen op Verwey Vastgoed BV. Uitzonderingen zijn de verzorgingshuizen, deze houdt Vidomes wel in eigen beheer.

Door de dagelijkse operationele werkzaamheden van haar Bedrijfsmatig en Maatschappelijk Onroerend Goed uit te besteden, kan Vidomes zich meer en meer focussen op haar kerntaak. En dat is het verhuren en exploiteren van sociale huurwoningen voor mensen die dat nodig hebben. Vidomes is tot de conclusie gekomen dat het efficiënter is om het beheer van het Bijzonder Vastgoed uit te besteden.

Verwey Vastgoed BV is actief binnen het gehele segment van het vastgoedmanagement. In opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, assetmanagers, corporaties en gemeentes beheert Verwey Vastgoed BV kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s.

Momenteel zijn er 120 medewerkers vanuit meerdere kantoren werkzaam bij Verwey Vastgoed BV. Verwey Vastgoed BV is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

 

http://verwey-vastgoed.nl/MenuID/3494/Nieuws/Nieuws.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?