BAM verwerft omvangrijke opdracht faculteitsgebouw universiteit van Coventry

0

BAM Construct UK, het Britse utiliteitsbouwbedrijf van Koninklijke BAM Groep nv, heeft opdracht verworven van de universiteit van Coventry voor een faculteitsgebouw voor Wetenschap en Gezondheid. De opdrachtsom bedraagt circa € 48 miljoen.

BAM start in februari met de bouw van het complex, dat de onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten van de faculteit van gezondheid en biowetenschappen zal samenbrengen in een ‘superlab’. Het gebouw van 11.000 m2 en vijf verdiepingen zal in 2017 gereed zijn.

Studenten krijgen de beschikking over state-of-the-art apparatuur en laboratoria, met onder meer een volledig ingerichte operatiekamer en ambulance voor onderwijsdoeleinden. Tevens maken een atletiekbaan, kliniek voor sporttherapie en faciliteiten voor voedings- en milieuwetenschappen deel uit van het complex.

 

http://www.bam.nl/pers/persberichten/bam-verwerft-omvangrijke-opdracht-faculteitsgebouw-universiteit-van-coventry?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?