Voormalig ABN-Amro kantoor aan het Willemsplein in Arnhem verkocht

0

Het prominent gelegen object aan het Willemsplein 46 in Arnhem is onlangs verkocht aan een Arnhemse particuliere vastgoedbelegger. Met de verkoop komt een einde aan een lange periode van onduidelijkheid over de ontwikkeling van dit markante gebouw.

De nieuwe eigenaar gaat het gebouw van ruim 5.800 m², inclusief de winkels aan het Gele Rijdersplein naast de AKU-fontein, renoveren en moderniseren en deels een nieuwe functie geven.

Door het faillissement van Restaurant Diehl, eind november 2014, kwam de ruimte op de begane grond beschikbaar. Inmiddels is overeenstemming bereikt met een toonaangevende landelijke horecapartij die hier een van haar concepten gaat vestigen. Een gedeelde van de winkels naast de AKU-fontein wordt onderdeel van dit horecabedrijf. Met deze nieuwe winkels wordt een impuls gegeven aan het gebied.

Het gebouw wordt ook deels gehuurd door het Regionaal Instituut voor Dyslexie en de kantoorruimte op de eerste verdieping wordt na de verbouwing te huur aangeboden.

MAB Development Nederland bv werd bij deze verkooptransactie geadviseerd door DK Bedrijfsmakelaars en DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q1-2015/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/voormalig-abn-amro-kantoor-aan-het-willemsplein-in-arnhem-verkocht?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?