Nieuwe BREEAM-NL website online

0

De nieuwe website van BREEAM-NL is online. De website is wat betreft lay-out en structuur in lijn gebracht met de website van de Dutch Green Building Council. Ook is de informatie duidelijker en beknopter gepresenteerd.

Duidelijker
BREEAM-NL is een officiële beoordelingsrichtlijn voor duurzaam vastgoed met veel verplichtingen, procedures, regels en processen. Het behalen van een BREEAM-NL certificaat is bepaald geen sinecure. Met de nieuwe website wordt de benodigde informatie over de verschillende BREEAM-NL keurmerken op een heldere en duidelijke manier weergegeven. Ook worden bezoekers aan de hand genomen bij het certificeringsproces met BREEAM-NL. Tevens is de lijst met veel gestelde vragen uitgebreid en verhelderd. Zo kunnen bezoekers algemene vragen snel beantwoord krijgen zonder hiervoor de DGBC Helpdesk te hoeven bellen.

Nieuws
De site heeft een meer informatief karakter gekregen. Dat betekent dat de prominente plek voor nieuws over BREEAM-NL projecten is verdwenen. Nieuwtjes worden getoond op www.dgbc.nl.

 

http://www.dgbc.nl/actueel/nieuwsarchief/nieuwe-breeam-nl-website-online

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?