Kantoorgebouw aan Emmaplein 25 in centrum ’s-Hertogenbosch verkocht

0

Het kantoorobject aan het Emmaplein 25 in ’s-Hertogenbosch is recent door verkoper Olympus Investments (2002) B.V. verkocht aan Wijkerzand Projecten Holding B.V. Het gebouw bestaat uit ca. 5.564 m² VVO kantoorruimte verdeeld over 6 bouwlagen, alsmede 102 parkeerplaatsen verdeeld over 33 parkeerplaatsen op het parkeerdek en 69 parkeerplaatsen in de parkeerkelder van het gebouw. Mede door de strategische ligging in het stadscentrum van ’s-Hertogenbosch en de markante architectuur betreft het met recht een landmark in de binnenring van het historisch stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. De koopprijs wordt niet bekend gemaakt.

Volgens Maurice Delpeut, directeur van Wijkerzand Projecten Holding B.V., wordt het object op korte termijn herontwikkeld naar een hoogwaardig woongebouw met ca. 50 appartementen. Naar verwachting begint de herontwikkeling van het gebouw medio 2015 en vindt de oplevering plaats in de eerste helft van 2016.

De verkoper werd bij deze transactie terzijde gestaan door JLL en Bilfinger Real Estate. CMS trad op als juridisch adviseur namens verkoper.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/719/kantoorgebouw-aan-emmaplein-verkocht

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?