DTZ Zadelhoff publiceert regionale cijfers kantoren- en bedrijfsruimtemarkten

0

Vandaag publiceert DTZ Zadelhoff de regionale factsheets. Waar de Nederlandse cijfers een licht positief signaal afgeven, zien we regionaal duidelijke verschillen. De opname in de regio Amsterdam was 24% hoger dan vorig jaar en beslaat daarmee een kwart van de totale Nederlandse opname van kantoorruimte. De regio’s Rotterdam (+5,5%) en Utrecht (+9,2%) noteerden ook een positieve opnameontwikkeling. In de regio Den Haag was na de opleving van de kantooropname in 2013 sprake van een fors lager opnameniveau (-36%). Hiermee ligt de opname in de regio Den Haag circa 20% onder het vijfjaargemiddelde.

In de regionale factsheets vindt u de belangrijkste conclusies van de kantoren- en bedrijfsruimtemarkten, onderverdeeld per regio.

Voor een toelichting op de regionale kantorenmarkten, klik hier.
Voor een toelichting op de regionale bedrijfsruimtemarkten, klik hier.

De landelijke en regionale factsheets voor zowel kantoor- als bedrijfsruimte zijn nu te downloaden onder marktinformatie op deze site. Klik hier voor de bladerbare versie van de complete bundel.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q1-2015/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-publiceert-regionale-cijfers-kantoren-en-bedrijfsruimtemarkten?page=1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?