Stichting Spoorwegpensioenfonds verhuurt Lichtenauerlaan 182-200 te Rotterdam

0

Verhuurder Stichting Spoorwegpensioenfonds heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Fagron met betrekking tot 2.049 m² kantoorruimte gelegen aan de Lichtenauerlaan 182-200 te Rotterdam in combinatie met 37 parkeerplaatsen. Middels deze transactie heeft Fagron het kantoorgebouw dat is gelegen op Brainpark II in zijn geheel aangehuurd.

Fagron is een innovatieve, wetenschappelijke farmaceutische R&D-onderneming die gericht is op het optimaliseren en innoveren van magistrale bereidingen wereldwijd. Fagron levert farmaceutische grondstoffen, apparatuur & verbruiksmiddelen, concepten en magistrale bereidingen aan apotheken en ziekenhuisapotheken in 30 landen. Magistrale bereidingen zijn een essentieel onderdeel van de farmaceutische zorg, die apothekers de mogelijkheid geeft te voldoen aan de wereldwijd groeiende behoefte aan medicatie op maat. De R&D-organisatie van Fagron bestaat uit 200 apothekers die continu werken aan de ontwikkeling van nieuwe formuleringen voor specifieke patiënten en patiëntgroepen. Fagron NV is sinds 5 oktober 2007 genoteerd aan Euronext Brussels en Euronext Amsterdam. Van 2007 tot en met 2014 was dit onder de naam Arseus en vanaf 1 januari 2015 onder de naam Fagron. Het aandeel (ticker: FAGR) is opgenomen in de BEL MID index en in de Amsterdam Mid Cap Index (AMX).

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder.

 

http://www.demik.nl/over-de-mik/goed-gemikt

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?