Cushman & Wakefield benoemt drie nieuwe partners

0

Cushman & Wakefield heeft Ralph Noyen MSc, Frank Elferink MSc MSRE MRICS en Pepijn van den Bosch, per 1 januari 2015 benoemd tot Partner. Noyen (39) en Elferink (35) waren beiden Associate in het Capital Markets Team dat bestaat uit dertien medewerkers. Van den Bosch (39) was Associate op de afdeling Retail Agency, een afdeling die uit tien medewerkers bestaat.

Noyen startte in 2005 zijn vastgoedcarrière bij de afdeling Beleggingen van Troostwijk Makelaars en maakte in 2007 de overstap naar de afdeling Capital Markets van Cushman & Wakefield. Noyen heeft als Partner zijn sporen verdiend op de vastgoedbeleggingsmarkt, voornamelijk op het gebied van het aan- en verkopen van winkelvastgoed (portefeuilles) en supermarktbeleggingen. Elferink startte in 2005 bij de internationale vastgoedadviseur in het Valuation & Advisory team. Sinds 2012 maakt hij deel uit van het Capital Markets team, in dit team richt hij zich vooral op de retail- en de woningmarkt. Van den Bosch, startte zijn vastgoedcarrière in 2000 en heeft in 2012 de overstap gemaakt van CBRE naar Cushman & Wakefield om de Retail Agency afdeling te versterken. Van den Bosch focust in het bijzonder op de aan- en verhuur van A1-winkelpanden en de expansie van internationale retailers.

Jeroen Lokerse, Managing Partner Cushman & Wakefield Nederland, zegt over de benoemingen: “Noyen, Elferink en Van den Bosch leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van onze organisatie. De afgelopen jaren is gebleken dat onze klanten vertrouwen hebben in hun deskundigheid en aanpak. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij met hun nieuwe verantwoordelijkheden een nog belangrijker rol zullen gaan spelen in hun respectievelijke teams. En dat zij op deze manier bijdragen aan de verder groei van Cushman & Wakefield, in Nederland maar zeker ook internationaal.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/01/cushman-wakefield-benoemt-drie-nieuwe-partners/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?