Centrum van Dordrecht verrijkt met drie nieuwe horecagelegenheden

0

Het Achterom, ook wel bekend als Paradium I, betreft het eerste gedeelte van de succesvolle transformatie van het kernwinkelgebied van Dordrecht met nieuwe en vergrote winkels van onder andere Kijkshop, Prénatal en UPC.

In deze ontwikkeling heeft landelijke keten Eazie ca. 150 m² winkelruimte en Domino’s Pizza ca. 100 m² winkelruimte gehuurd. De Spuiboulevard, ook wel bekend als Paradium III, is het slot van de grote vernieuwing in het centrum met als grootste trekker Mediamarkt, maar ook een vestiging van onder andere Has Doner en Vinavo Restaurant. In deze ontwikkeling heeft ijssalon Talamini Gelato ca. 110 m² winkelruimte gehuurd.

  • Eazie is een snel groeiende keten en is het verse en gezonde food concept voor heerlijke wokmaaltijden, salades, smoothies en meer.
  • Domino’s Pizza is het grootste pizzabezorg- en afhaalbedrijf ter wereld en opent aan het Achterom zijn 4e Pizzatheater van Nederland.
  • Talamini Gelato is een kwalitatief hoogwaardige keten met inmiddels zeven ambachtelijke ijssalons in de regio Zuid-Holland en een winkel in Antwerpen. De ijssalon in Dordrecht is de eerste die vanuit de duurzaamheidsgedachte zal worden opgezet.

Met deze drie verhuren is het kernwinkelgebied in Dordrecht uitgebreid met een breed palet van winkelondersteunende horecavoorzieningen die de aantrekkelijkheid en de totaalbeleving van het centrum vergroten. Verhuurder is nog met een tweetal potentiele huurders in gesprek over de laatste beschikbare vierkante meters.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting ‘partner in Dynamis’ begeleidde de transactie namens verhuurder A.B. van Pelt Projektontwikkeling b.v.

 

http://ooms.com/Nieuws/10980/Centrum-van-Dordrecht-verrijkt-met-drie-nieuwe-horecagelegenheden.html#.VLQnMlWBauY

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?