Laris Wonen en Woningstichting Bergh gefuseerd

0

De Gelderse woningcorporaties Laris Wonen en Woningstichting Bergh zijn op 1 januari 2015 bestuurlijk en juridisch gefuseerd. Arjen ter Bogt is directeur-bestuurder van de nieuwe organisatie. Hij was directeur-bestuurder van Woningstichting Bergh. De organisatorische inrichting van de nieuwe corporatie krijgt in samenwerking met de belanghouders vorm. Totdat de samenvoeging klaar is, werken de corporaties onder hun eigen naam. Daarna gaan ze verder als ‘Plavei’. De duur van de overgangsperiode is nog niet bekend. De nieuwe corporatie heeft ruim 4000 woningen in de gemeente Montferland, Zevenaar en Westervoort.

 

http://www.aedes.nl/content/artikelen/aedes/vereniging/fusienieuws.xml

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?