Lexence benoemt Kolkman, Schennink en De Wit tot partner

0

Joost Kolkman, Arnout Schennink en Michiel de Wit zijn per 1 januari 2015 benoemd tot partner bij Lexence binnen respectievelijk het team transacties ondernemingsrecht, het team litigation het team legal property- & assetmanagement.

Joost Kolkman (1974) is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames, private equity investeringen en samenwerkingsverbanden. Tot zijn cliënten behoren strategische marktpartijen, investeringsmaatschappijen en management teams. Daarnaast adviseert hij partijen bij (her)structureringen en corporate governance vraagstukken en treedt hij regelmatig op als board room counsel.

Arnout Schennink (1979) voert een ondernemingsrechtelijke procespraktijk en is gespecialiseerd in bestuurdersaansprakelijkheid. Hierover adviseert en procedeert hij regelmatig, waarbij zijn speciale aandacht uitgaat naar semi-publieke ondernemingen zoals zorginstellingen en woningcorporaties.

Michiel de Wit (1977) voert een praktijk op het gebied van legal property- & assetmanagement. Hij is gespecialiseerd in huurrecht bedrijfsruimte, procesrecht en vastgoed gerelateerd verbintenissenrecht. De Wit adviseert en procedeert onder andere over huurgerelateerde onderwerpen, zoals huurovereenkomsten, allonges huurbeëindigingen, renovaties, gebreken en huurprijsherzieningen. Tot zijn cliënten behoren (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, beheerders en andere vastgoedadviseurs.

 

http://www.lexence.com/nl/Actualiteiten/Persberichten/Paginas/Persbericht-.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?