Expresso huurt A1 winkelruimten in Utrecht en Hilversum

0

Begin 2015 opent Expresso een vestiging aan de Oudegracht 127A in Utrecht en aan de Kerkstraat 66 in Hilversum. Expresso is onderdeel van de FNG Group en richt zich op damesmode in het midden- tot hoge segment. Expresso heeft momenteel 26 filialen in Nederland.

De vestiging in Utrecht bestaat uit circa 237 m² winkelruimte op de begane grond met opslagruimte op de eerste verdieping. In Hilversum huurt Expresso een winkelpand van circa 145 m² begane grond met achtergelegen opslagruimte.

De eigenaar van beide winkelruimten, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q1-2015/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2015/expresso-huurt-a1-winkelruimte-in-utrecht-en-hilversum?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?