Delta Lloyd verkoopt wijkwinkelcentrum Vredenburg Arnhem

0

Delta Lloyd Dutch Property Fund Beherend Vennoot B.V. heeft Wijkwinkelcentrum Vredenburg te Arnhem verkocht aan het Nederlands Vastgoed Investeringsfonds N.V. Het wijkwinkelcentrum beschikt over een compleet aanbod voor dagelijkse aankopen met de aanwezigheid van supermarkt Albert Heijn, aangevuld met lokale ondernemers. Met behulp van JLL is de verhuurder recent met hoofdhuurder Albert Heijn een nieuwe, langjarige huurtermijn overeengekomen.

Wijkwinkelcentrum Vredenburg is gelegen in de wijk Vredenburg/Kronenburg en kan rusten op een sterk verzorgingsgebied. Het centrum heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 2.154 m² conform NEN 2580 en beschikt over een energielabel A.

JLL heeft, samen met Houthoff Buruma, Delta Lloyd begeleid bij de verkoop. Van der Stap Notarissen trad op als adviseur van het Nederlands Vastgoed Investeringsfonds N.V.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/718/delta-lloyd-verkoopt-wijkwinkelcentrum-vredenburg

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?