BPD nieuwe naam Bouwfonds Ontwikkeling

0

Vanaf 1 januari 2015 gaat Bouwfonds Ontwikkeling verder onder de nieuwe naam BPD. BPD is afgeleid van de vroegere Europese holding Bouwfonds Property Development als aanduiding voor de activiteiten in Nederland, Duitsland en Frankrijk. In lijn met de naamswijziging in Nederland, is op 1 januari 2015 ook de naam Bouwfonds in Duitsland gewijzigd in BPD. In Frankrijk heet Bouwfonds Marignan nu BPD Marignan.

Walter de Boer, CEO van Bouwfonds Property Development: “Als marktleider in Nederland, met een top 3-positie in Duitsland en een stevige zevende plek in Frankrijk, zijn wij met onze 30 vestigingen in economisch krachtige regio’s uitgegroeid tot een Europese gebiedsontwikkelaar van formaat. Waarbij onze activiteiten zijn getransformeerd van klassieke project- en opstalontwikkeling naar kennis – en kapitaalintensieve gebiedsontwikkeling.

Internationaal
Behalve vanuit de regionale organisatiestructuur en lokale werkwijze, opereert BPD steeds vaker vanuit een Europese focus en oriëntatie. Waarbij het delen van grensoverschrijdende inzichten en ervaringen centraal staat. Ingegeven door deze ontwikkelingen, gaat BPD nu verder onder een nieuwe, meer internationale merknaam. Hiermee is BPD in staat concreter invulling te geven aan de huidige rol en positie en laten ook de gedeelde ambities, vaardigheden en overtuigingen zich beter uitdragen. BPD heeft hiermee een naam die aansprekend en uitspreekbaar is voor alle (internationale) stakeholders en redeneert vanuit één belofte en betekenis.”

Creating living environments
BPD werkt in haar drie kernlanden met een aangescherpte merkpositionering: ‘creating living environments’. Hiermee verwoordt de organisatie in drie woorden haar missie, namelijk dat zij als integrale gebiedsontwikkelaar een bijdrage wil leveren aan het verwezenlijken van ‘living environments’, integrale woon- en leefomgevingen die ook zelf leven. Waar de bebouwde omgeving en de natuur elkaar op een harmonieuze manier ontmoeten. Die rust, ruimte en geborgenheid bieden en als ontmoetingsplek ook activiteiten in de openbare ruimte aanmoedigen.

 

http://www.bpd.nl/over-bpd/nieuws/bpd-nieuwe-naam-bouwfonds-ontwikkeling

Share.

Leave A Reply