Informatiecentrum Slag om Arnhem naar Rijnkade Arnhem

0

Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft namens de verhuurder van de Rijnkade 150 een huurovereenkomst gesloten met de gemeente Arnhem. Daarnaast heeft zij de verhuurder geadviseerd en begeleid bij het beëindigen van de huurovereenkomst met Humphrey’s Restaurant. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het pand te gaan huren voor de vestiging van het Informatiecentrum Slag om Arnhem waarmee een belangrijke fysieke schakel aan de Liberation Route wordt toegevoegd. De exploitatie en inrichting van het informatiecentrum zal worden verzorgd door het Airborne Museum. Vertrekkend huurder Humphrey’s werd in het traject geadviseerd door LMBS Retail.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/10957/Informatiecentrum-Slag-om-Arnhem-naar-Rijnkade-Arnhem.html#.VKr_B1WBauY

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?