INTERNOS Global Investors verhuurt bedrijfsruimte aan Sizo Buitenreclame

0

Sizo Buitenreclame gaat zich per 1 april 2015 vestigen aan de Vlierbaan 11-13 in Capelle aan den IJssel. In de komende maanden wordt het object verbouwd, zodat het voldoet aan de wensen van Sizo. In totaal huurt het bedrijf circa 1.960 m² bedrijfs- en kantoorruimte met 35 parkeerplaatsen.

Het reclamebedrijf houdt zich bezig met de totale visuele aankleding van diverse grote bedrijven. Sizo doet dit full service en allemaal in eigen huis, van ontwerp, printen, snijden, fabricage tot monteren.

De verhuurder Dutch Active Fund PropCo bv, een fonds van INTERNOS Global Investors, werd in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis), geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/internos-global-investors-verhuurt-bedrijfsruimte-aan-sizo-buitenreclame

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?