SEB Asset Management verkoopt kantorenportefeuille voor EUR 1,1 miljard

0

SEB Asset Management heeft de SEB Europe Prime office portfolio verkocht, een van de grootste transacties van de Europese commerciële vastgoedmarkt. Het contract met een transactieolume van EUR 1,1 mijlard voor de verkoop van 11 objecten in Duitsland, Fankrijk, Italië, Nederland, Zweden België, en het Verenigd Koninkrijk is vandaag ondertekend. De koper is US REIT NorthStar Realty Finance Corp. (New York City) samen met Cale Street Partners (London, United Kingdom); die slaagden in een gestructureerd verkoopproces. De verwachting is dat de afronding van de transactie zal plaatsvinden in Q1 van 2015.

 

http://www.sebassetmanagement.de/en/communication/press/press-release-single-view/news/detail/News/seb-asset-management-sells-office-portfolio-for-eur-11-billion/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?