Piet Hein Erdman benoemd tot Head of Property & Asset Management bij JLL

0

Piet Hein Erdman (40) is per 1 december 2014 verantwoordelijk voor de afdeling Property & Asset Management (PAM) bij JLL. Erdman heeft de afgelopen jaren bij a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling gewerkt aan Leidsche Rijn Centrum als hoofd ontwikkeling. Daarvoor werkte hij als ontwikkelingsmanager bij o.a. ING Real Estate Development. Als ontwikkelaar heeft Erdman de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan met complexe binnenstedelijke ontwikkelingen en altijd geopereerd op het snijvlak van commercie, financiën, marketing en techniek.

Piet Hein Erdman heeft in Utrecht Economische Geografie gestudeerd en later in Amsterdam zijn MRE-titel behaald. Erdman: “Na 15 jaar ontwikkelen vond ik het tijd worden voor iets anders. Als ontwikkelaar ben je na oplevering in principe niet meer betrokken. Ik vind het een uitdaging om breder te kijken en dus ook na oplevering betrokken te zijn.”

De wereld van property en asset management is momenteel sterk aan het veranderen. Het is steeds meer de vraag waar een beheerder zich mee kan onderscheiden. Binnen PAM is sprake van een professioneel team dat al vele jaren een omvangrijke portefeuille in beheer heeft. De uitdaging voor Piet Hein Erdman en zijn team ligt in het verder uitwerken van de JLL propositie in Nederland, waarbij het toevoegen van waarde voor de klant steeds de rode draad in de dienstverlening zal zijn. De expertise die Erdman heeft opgedaan in een aangrenzend vakgebied zal bijdragen aan frisse kijk op de opgave.

Over PAM
Al bijna 25 jaar levert de business unit PAM van JLL vastgoedmanagement van de hoogste kwaliteit. Deze dienstverlening is gericht op professionele beleggers en asset managers in het Nederlandse commerciële onroerend goed.

PAM is gespecialiseerd in het vastgoedmanagement van kantoren en bedrijfsruimten. Een groot deel van deze opdrachtgevers maakt gebruik van de full-service dienstverlening van JLL. Naast het traditionele vastgoedmanagement, ontwikkelt PAM ook een aantal andere aanverwante diensten. De belangrijkste diensten zijn het verduurzamen van bestaand vastgoed (in combinatie met Consultancy en P&DS), het uitonderhandelen van afkoopverplichtingen en het scannen van servicekosten.

PAM brengt jaarlijks in samenwerking met de afdeling Research van JLL de servicekosten benchmark OSCAR uit.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/713/piet-hein-erdman-benoemd-tot-head-of-property-asset-management

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?