Dudok Wonen stopt met ontwikkeling Kop van Hilversum

0

Dudok Wonen stopt met de ontwikkeling van de Kop van Hilversum, de 52 koopappartementen op de hoek Van Linschotenlaan en het Oostereind. We voorzien dat op 1 januari het noodzakelijke verkooppercentage van 70 procent niet wordt behaald om te kunnen starten met de bouw. “We vinden het enorm jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen, vooral voor de huidige 19 kopers”, zegt Sicco Timmerman, directeur Vastgoed.

De kopers zijn eerder vandaag geïnformeerd over het besluit. “Heel begrijpelijk zijn zij bijzonder teleurgesteld en aangeslagen”, aldus Sicco Timmerman. “Het valt ons ook zwaar om te zeggen dat we de Kop van Hilversum niet kunnen realiseren. Maar met 19 verkochte woningen is het financieel niet verantwoord om te starten met de bouw. Vanaf de start van het project in 2014 hebben we gezegd dat 70 procent van de woningen verkocht moest zijn. Helaas is dat niet gelukt.”

 

http://www.dudokwonen.nl/nieuws/DU5910_Dudok+Wonen+stopt+met+ontwikkeling+Kop+van+Hilversum.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?