Dudok Groep verhuurt 3.000 m² in Post120

0

Dudok Groep heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid voor de verhuur van circa 3.000 m² kantoorruimte aan de Johan de Wittstraat te Dordrecht. Het verhuurde betreft kantoorruimte op de tweede en derde verdieping in Post120, het groene hart aan de rode loper van Dordrecht.

De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en Dudok Groep tekenden 18 december jongstleden de huurovereenkomst. Daarmee zal OZHZ de helft van de kantoorruimte van Post120 huren. De verhuizing naar Post120 staat gepland voor het najaar van 2015. Voor Dudok Groep staat bij het ontwikkelen van haar vastgoed duurzaamheid voorop. Zo blijven van Post120 het betonnen casco en een groot deel van de gevel gehandhaafd. Mede daarom is op basis van de ingediende plannen en tekeningen aan het kantoorgedeelte van Post120 als enige gebouw in Dordrecht een zogeheten BREEAM-NL ontwerpcertificaat van drie sterren toegekend.

Post120 is de voormalige telefooncentrale van PTT (later KPN). Het gebouw omvat totaal 9.000 m², 10 woningen en 120 parkeerplaatsen. Er zijn reeds ruimtes verhuurd aan supermarkt Dirk en de speciaalzaken Dirx en DirckIII.

 

http://www.dudok.biz/Nieuws/Actueel/Dudok_Groep_verhuurt_3.000_m%C2%B2_in_Post120.htm

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?