Dienstenorganisatie Protestantse Kerk verhuurt 1.200 m² kantoorruimte in Utrecht

0

De Dienstenorganisatie Protestantse Kerk verhuurt circa 1.200 m² kantoorruimte aan de Joseph Haydnlaan 2A in Utrecht aan ICM Opleidingen & Trainingen.

De missie van ICM Opleidingen & Trainingen is om mensen te helpen groeien. Dit doen zij onder andere door middel van opleidingen, trainingen en maatwerk/incompany trainingen. De nieuwe locatie aan de Joseph Haydnlaan wordt als kantoor in gebruik genomen.

De kantoor-/opleidingsruimte maakt deel uit van het karakteristieke kantorencomplex aan de Joseph Haydnlaan 2A en ligt op een zichtbare locatie in de wijk Oog in Al. Het complex is een voormalig militair hospitaal dat in 1998 volledig gerenoveerd is. In het complex zijn voornamelijk non-profit organisaties gehuisvest.

ICM Opleidingen & Trainingen werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bv. De Dienstenorganisatie Protestantse Kerk werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/dienstenorganisatie-protestantse-kerk-verhuurt-1200-m%C2%B2-kantoorruimte-in-utrecht?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?