Wendy Verschoor gaat ARCADIS divisie Gebouwen leiden

0

Wendy Verschoor begint per 1 januari als directeur van de ARCADIS divisie Gebouwen in Nederland. ARCADIS is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en adviesorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Na haar opleiding Bouwkunde in Delft en Rechten in Leiden begon Verschoor als consultant bij Arthur Andersen. Vervolgens werkte zij als eigen ondernemer in de vastgoedsector om in 2005 aan de slag te gaan bij accountantsorganisatie PwC. Daar was zij de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk. Sinds twee jaar is Verschoor ook voorzitter van RICS Nederland, een organisatie die staat voor professionaliteit en integriteit in de brede vastgoedsector.

Verschoor volgt Erik Blokhuis op die, zoals eerder aangekondigd, per 1 januari begint als CEO Europa van ARCADIS. Bij de gebouwendivisie werken ruim vijfhonderd professionals die zich bezig houden met de diverse aspecten van vastgoed en vastgoedontwikkeling. ,,Aan Wendy de taak om de divisie door de uitdagende marktomstandigheden te leiden en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en internationalisatie van ARCADIS’’, aldus algemeen directeur Gert Kroon. ,,Ik ben blij dat we een goede opvolger voor Erik hebben gevonden en ik wens Wendy dan ook veel succes!’’

Het directieteam van ARCADIS Nederland bestaat naast Wendy Verschoor per 1 januari uit algemeen directeur Gert Kroon, financieel directeur Frans Hofstede divisie directeur Water & Milieu Harm Albert Zanting, divisie directeur Mobiliteit Harrie Kuijper, directeur Client Development Lidewij de Haas, directeur Business Development Don Hardy en HR directeur Marcel Stultiens.

 

http://www.arcadis.nl/pers/Wendy_Verschoor_gaat_ARCADIS_divisie_Gebouwen_leiden.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?