Praxis verlengt huurovereenkomst

0

Namens verhuurder Hanzevast Vastgoedfonds heeft Hanzevast real estate overeenstemming bereikt met Praxis Vastgoed B.V. Het gaat hierbij om een langjarige verlenging van de huidige huurovereenkomst voor het gehele object aan het Damsterdiep 315 te Groningen.

De huurovereenkomst bedraagt circa 11.394 m2 vloeroppervlakte plus het gehele parkeerterrein. Praxis zal aan het Damsterdiep een tuincentrum gaan combineren met hun welbekende bouwmarkt format. Om dit te bewerkstelligen zal het gebouw de aankomende periode een upgrade ondergaan, waarbij een wijziging van de entree de hoogste prioriteit heeft en het meest in het oog zal springen.

Daan Koopmans, als Asset Manager van het Hanzevast vastgoedfonds mede verantwoordelijk voor bovenstaande deal, is verheugd met de contractverlenging van Praxis: ‘Praxis is een stabiele partner. We hebben een jarenlange relatie en we zijn blij dat we de relatie tussen Praxis en Hanzevast voor de komende jaren hebben weten te behouden. Daarnaast is het natuurlijk voor beide partijen positief dat er in het pand geïnvesteerd wordt’.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/praxis-verlengt-huurovereenkomst

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?