Invesco koopt Holiday Inn Express Amsterdam–Sloterdijk Station

0

IVG Institutional Funds heeft het Holiday Inn Express Amsterdam – Sloterdijk Station verkocht aan Invesco Asset Management voor €23 miljoen. Het complex bestaande uit 10.000 m² beschikt over 254 kamers, verschillende winkels, een restaurant en kantoorruimte van ongeveer 1.000 m². Holiday Inn Express Amsterdam is onderdeel van de InterContinental Hotels Group dat wereldwijd beschikt over ruim 2.200 hotels.

Huurder van het hotel is een dochteronderneming van The Vincent Hotel Group (TVHG) dat enkele jaren geleden een huurcontract heeft gesloten voor 25 jaar. Het hoofdkantoor van TVHG bevindt zich op de achtste verdieping van het pand.

Colliers International begeleidde verkoper IVG Institutional Funds GmbH bij deze transactie. Koper Invesco Asset Management Ltd werd juridisch geadviseerd door Loyens Loeff. Juridisch adviseur van de verkoper was Admetos BV.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2014/22-12-2014-invesco-koopt-holiday-inn

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?