Bouw Hooghkamer Voorhout van start

0

In de Voorhoutse nieuwbouwwijk Hooghkamer is Heijmans recent gestart met de bouw van 25 koophuizen (type Park) en aansluitend in april met 20 koophuizen (type Laan). Begin oktober dit jaar ging hier ook al de eerste schop de grond in voor de bouw van 20 sociale huurhuizen voor de Warmondse woningstichting Warmunda. Bijzonder is dat zowel de koop- als de huurhuizen worden gebaseerd op het Heijmans Woon Concept (HWC).

Heijmans Woon Concept
Het Heijmans Woon Concept biedt zowel huur- als koophuizen, die onder de labels Heijmans Huismerk (huur) en Heijmans Wenswonen (koop) worden verkocht. De Wenswonen-huizen zijn rijker uitgerust met een zogeheten kooppakket. Ook kunnen kopers kiezen uit een diverse opties, zoals uitbouwen, dakkapellen, dakvensters en andere indelingen. In de basis is het HWC een eenduidig basisontwerp met een gestandaardiseerde bouwmethode. Daar bovenop biedt het HWC een constant hoog afwerkingsniveau met duurzaamheid en een ontwerp-op-maat met vrijheid om het huis naar wens aan te passen.

Breed aanbod
De eerste 20 Huismerk huizen voor Warmunda worden op dit moment gebouwd en naar verwachting in maart volgend jaar opgeleverd. Deze huurhuizen hebben een woonoppervlak van circa 110 m2, vier kamers, een ruime zolder en kenmerken zich door hoge isolatie-eisen. In de basis zijn de Huismerk huizen ruim, comfortabel en duurzaam. De koophuizen starten vanaf 120 m2 zijn standaard uitgerust met sanitair en tegelwerk, een luxe keuken en vloerverwarming. De variatie in het gevelbeeld en de dakvormen bepaalt het gezicht van de huizen. De oplevering van de eerste 25 type park huizen is gepland in april, de oplevering van de 20 type Laan huizen in juni 2015.

Groeiwijk
De geplande wijk Hooghkamer ligt aan de noordzijde van Voorhout. Terra Ontwikkeling, een samenwerkingsverband van Heijmans en de investeringsbank NIBC, gaat hier de komende jaren in totaal 800 nieuwe huizen realiseren. De belangstelling is nu al enorm. Ten tijde van de inschrijving van het deelplan Hooghkamer Park in juli dit jaar, bivakkeerden gegadigden ’s nachts voor de deur van de makelaar om zichzelf te verzekeren van een huis.

 

http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/bouw-hooghkamer-voorhout-van-start/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?