Sanisale.com/Keukensale.com naar De Voorwaarts Apeldoorn

0

AM Real Estate Development verhuurt ca. 1.650 m2 winkelruimte op de tweede laag van winkelcentrum De Voorwaarts te Apeldoorn. De eerste huurperiode bedraagt 10 jaar. De ruimte wordt bewinkeld door de de formule Sanisale.com/Keukensale.com, waarbij de planning is dat de winkel in februari 2015 voor het publiek opengaat. De vestiging versterkt de fysieke aanwezigheid van de keten, die ook op internet bijzonder actief is.

AM Real Estate Development werd bij deze transactie exclusief geadviseerd door Creating Retail Parks.

Overige huurders van het nieuwe winkelcentrum zijn onder meer Media Markt, Toychamp, Fit For Free, Telstar Sports, Decathlon, Burger King en restaurant VOOR.

De eerste fase van het project De Voorwaarts omvat ruim 20.000 m2 aan grootschalige detailhandelsvestigingen (GDV) en horeca. Winkelcentrum De Voorwaarts sluit aan op het bestaande Omnisport Apeldoorn met 27.000 m2 sportvoorzieningen. Naast de fysieke verbinding tussen het Omnisport en de nieuwe winkels, zijn ook architectonisch de complexen met elkaar verbonden. Een groot en licht atrium in het nieuwe winkelcentrum van duurzame prefab beton ontsluit alle winkels uit de eerste fase. In het plangebied liggen ruim 2.000 parkeerplaatsen.

 

http://www.creatingretailparks.nl/2014/12/sanisale-comkeukensale-com-naar-de-voorwaarts-apeldoorn/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?