Tetra Pak wijst JLL aan als verkoopadviseur voor locatie Moerdijk

0

Het Industrial & Logistics team van JLL heeft de exclusieve verkoopopdracht toegewezen gekregen voor de fabriek van Tetra Pak aan de Oostelijke Randweg 48 in Moerdijk. Dit unieke object is gelegen aan het water en bestaat uit diverse gebouwen. De totale oppervlakte van het terrein omvat circa 9 hectare.

Als gevolg van de afnemende vraag in Centraal- en Noord-Europa naar kartonnen drankverpakkingen en de hieruit voortvloeiende overcapaciteit in Europa, in combinatie met de ontwikkeling van een nieuwe printtechnologie, heeft Tetra Pak in de loop van dit jaar doen besluiten de productie in Moerdijk te beëindigen en te heralloceren over de bestaande Tetra Pak-fabrieken in Spanje, Duitsland en Servië.

Het object ligt midden in het industrieterrein van Moerdijk, nabij de uitvalswegen A16 en A17. Door de ligging aan het water is er de mogelijkheid om een kade te creëren.

Tetra Pak is een Zweeds familiebedrijf dat in 1951 is opgericht door Dr. Ruben Rausing. De unieke innovaties van Tetra Pak hebben de manier van verpakken, behandelen en distribueren van voedingsmiddelen wereldwijd veranderd.

Het Industrial & Logistics team van JLL begeleidt het verkoopproces namens Tetra Pak.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/712/tetra-pak-wijst-JLL-aan-als-verkoopadviseur-voor-locatie-moerdijk

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?