OVG Real Estate kondigt vertrek Jeppe de Boer aan

0

Per 1 januari 2015 is Jan Hein Tiedema benoemd tot Algemeen Directeur van OVG Nederland. Jeppe de Boer heeft besloten om per 1 februari 2015 uit dienst te treden bij OVG Real Estate.

Tiedema is sinds januari 2014 lid van de directie van OVG Real Estate en vervult de functie van Commercieel Directeur. Hiervoor werkte hij voor Jones Lang Lasalle. Tiedema is in zijn functie als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de nieuwbouw en herontwikkeling van commercieel vastgoed in Nederland. Daarnaast is hij vanaf 1 januari 2015 tevens eindverantwoordelijk voor de aankoop van bestaand vastgoed binnen de afdeling Investment Management.

Jeppe de Boer heeft 3 jaar als Chief Investment Officer en Board member voor OVG Real Estate gewerkt daarnaast gaf hij in 2013 leiding aan OVG Nederland. Coen van Oostrom, CEO van OVG Real Estate: “Wij zijn Jeppe zeer erkentelijk voor de succesvolle bijdrage om van OVG Real Estate een allround vastgoedbedrijf te maken en voor de rust en focus die hij OVG Nederland bracht tijdens het overgangsjaar 2013”. Jeppe de Boer: “OVG is een topclub en het was een voorrecht om 3 jaar lang te werken met een zo goed team. De organisatie is op orde en OVG is nu een gevestigde naam bij internationale beleggers. Dit geeft mij het vertrouwen dat het “best in class” OVG team de ingezette strategie in Investment Management succesvol zal voortzetten“.

De functie van Jeppe zal per direct worden overgenomen door CFO Alex Kompier. Just Pereboom zal binnen Investment Management verantwoordelijk zijn voor de Funding en Capital Markets.

 

http://www.ovg.nl/blog/ovg-real-estate-kondigt-vertrek-jeppe-de-boer-aan.-jan-hein-tiedema-nieuwe

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?