Welcom bij Jaap opent telecomwinkel in Winkelcentrum Gouweplein

0

Welcom bij Jaap en a.s.r. vastgoed ontwikkeling hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van een telecomwinkel van circa 112 m² in Winkelcentrum Gouweplein te Waddinxveen. De onafhankelijke telecomspecialist verhuist vanaf het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen naar de Doorsteek in het nieuwe centrum. Naar verwachting opent de winkel medio februari haar deuren.

Ontwikkelaar a.s.r. is bijzonder blij met de komst van de telecomwinkel als mooie aanvulling op het gevarieerde winkelaanbod in het nieuwe centrum. In de winkel kunnen bezoekers van het centrum terecht voor alle zaken die te maken hebben met telecom, zoals mobiele abonnementen, smartphones, tablets en allerlei soorten accessoires.

De andere huurders zijn: ING, D-reizen, HEMA, C&A, Albert Heijn, Gall&Gall, Jumbo, Zeeman, Rabobank Gouwestreek, Etos, Beter Horen, ICI Paris XL, Nelson Schoenen, Lidl, Kruidvat, Primera, Blokker, Intertoys, Xenos, Big Bazar, Eyewish, Pearle, Wim Jansen Bloemen, Club Kappers, Kippie, Stomerij Perfect, Mulder mode, Juwelier Robert den Haag, Henk-Jan van Gils Bloemen- Kadoshop, Verhage, Bakker Ammerlaan, Banketbakkerij De Vlaam, Bremmer Schoenen en Lederwaren, La Mer, Greenfield, Tims Shoes, Gezond en Wel en De Kaashakker.

Centrum Waddinxveen
Het Winkelcentrum Gouweplein opende op 20 november jl. haar deuren en bestaat in totaal uit meer dan 19.000 m² retail. Altera Vastgoed is de belegger van het winkelcentrum. Naast de winkels omvat het programma een parkeergarage voor 1.200 auto’s, 260 woningen en een sociaal cultureel centrum. Hierin zijn gevestigd Bibliotheek de Groene Venen, kunst- en cultuurorganisatie Vonk, Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen en een theaterzaal. Een belangrijk deel van de woningen is aangekocht door Woonpartners Midden-Holland. Centrum Waddinxveen is een gezamenlijk ontwerp van Soeters Van Eldonk architecten, 01-10 Architecten, rphs+, Dittmar Architecten, Rijnboutt Stedenbouw en Landschap Architecten.

 

http://www.asrvastgoedontwikkeling.nl/nieuws/persberichten/2014/12/welcom-bij-jaap-opent-telecomwinkel-in-winkelcentrum-gouweplein-te-waddinxveen/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?