NSI verwelkomt TEDi en Tanger Markt in Rotterdam

0

NSI N.V. (“NSI”) verwelkomt TEDi en supermarktketen Tanger Markt in Rotterdam. TEDi, de gezinsvriendelijke 1-euro-discounter, huurt circa 450 m2 in winkelcentrum Zuidplein. Tanger Markt huurt circa 1.050 m2 in het winkelcentrum aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. Met deze verhuringen realiseert NSI niet alleen verdere verbreding van het aanbod, maar brengen deze retailers met hun specifieke aanpak ook vernieuwing in deze winkelcentra. Beide winkels zullen eind december 2014 hun deuren openen.

Met de komst van TEDi in winkelcentrum Zuidplein verbreedt NSI de diversiteit van het aanbod. Het TEDi assortiment bestaat uit producten voor dagelijks gebruik, cadeau- en decoratieartikelen, speelgoed en schrijfwaren, maar ook feestartikelen, doe-het-zelf-producten en drogisterijartikelen. Het succes van TEDi is de combinatie van een uniek assortiment van 1-euro-artikelen van goede kwaliteit en het volgen van markttrends.

Met de verhuringen aan Tanger Markt geeft NSI verder invulling aan de strategie om met 2 supermarkten een compleet assortiment voor dagelijkse boodschappen aan te bieden. Tanger Markt is het adres voor ingrediënten uit verschillende internationale keukens. Tanger biedt een uitgebreid assortiment food en non-food, waarbij de winkelpaden zijn ingedeeld in Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Aziatische, Iranese en vele andere internationale producten.

NSI deed de verhuur met haar eigen team. TEDi werd door Arca Retail Vastgoed geadviseerd. Tanger Markt werd geadviseerd door Theo Wit Retail Vastgoed & Interim Management.

 

http://www.nsi.nl/news/view/id/283/title/nsi-verwelkomt-tedi-en-tanger-markt-in-rotterdam

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?