Centrum Veilig Wonen kiest voor nieuwbouwlocatie in Appingedam

0

DTZ Zadelhoff heeft de NAM geadviseerd bij de locatiekeuze en realisatie van het Centrum Veilig Wonen (CVW) op Fivelpoort in Appingedam. De uitvoeringsorganisatie neemt vanaf 1 januari 2015 gefaseerd de schadeafwikkeling van de aardbevingen in Noordoost Groningen over van de NAM.

Belangrijke criteria bij de keuze voor Fivelpoort waren onder andere: uitstekende bereikbaarheid, een passend bestemmingsplan en een minimale kavelgrootte van 10.000m². Het CVW start in april 2015 haar werkzaamheden vanuit deze locatie. Uiteindelijk werken hier 150 medewerkers aan de schadeafhandeling binnen de regio vanuit een kantoor met een oppervlakte van circa 2.500 m2.

Fivelpoort is in eigendom van Groningen Seaports. De realisatie van het kantoorgebouw is in handen van Bouwbedrijf Rottinghuis. NAM werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/centrum-veilig-wonen-kiest-voor-nieuwbouwlocatie-in-appingedam?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?